Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a autorizat importul preparatului medicamentos - Clexane

News

21
dec
2020

Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale informează despre autorizarea la data de 18.12.2020 a importului preparatului medicamentos Clexane – preparat din grupul heparinelor, inclus în Protocolul clinic național provizoriu (Ediția III) Infecția cu coronavirus de tip nou.
Preparatul medicamentos Clexane, în număr de 5 564 de ambalaje, a fost importat prin licitaţie şi predestinat pentru aprovizionarea Instituţiilor medico-sanitare publice din ţară. Pentru comercializarea în farmaciile din republică au fost importate alte 3 500 ambalaje de Clexane.
Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale atenționează asupra administrării doar la indicația medicului curant, sub control strict şi monitorizare, a tuturor preparatelor medicamentoase şi informează populaţia despre faptul că, se întreprind toate acțiunile necesare pentru asigurarea securității sănătății publice.

Noutați

30
apr
2021

Stimați cetățeni, dragi colegi,

12
apr
2021

Dat fiind interesul sporit ce se atestă în spaţiul public în ultimele zile faţă de informaţiile despre vaccinul CoronaVac, Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (AMDM) vine cu următoare

24
mar
2021

Reprezentanți ai Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale în colaborare cu Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională pentru Sănătate Publică, Consiliul Audiov

Development and support SEMSEO

(c) 2015. Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale