Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a autorizat importul preparatului medicamentos - Clexane

News

21
dec
2020

Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale informează despre autorizarea la data de 18.12.2020 a importului preparatului medicamentos Clexane – preparat din grupul heparinelor, inclus în Protocolul clinic național provizoriu (Ediția III) Infecția cu coronavirus de tip nou.
Preparatul medicamentos Clexane, în număr de 5 564 de ambalaje, a fost importat prin licitaţie şi predestinat pentru aprovizionarea Instituţiilor medico-sanitare publice din ţară. Pentru comercializarea în farmaciile din republică au fost importate alte 3 500 ambalaje de Clexane.
Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale atenționează asupra administrării doar la indicația medicului curant, sub control strict şi monitorizare, a tuturor preparatelor medicamentoase şi informează populaţia despre faptul că, se întreprind toate acțiunile necesare pentru asigurarea securității sănătății publice.

Noutați

24
dec
2020

Dragi colegi,

Feeria sărbătorilor de iarnă să Vă călăuzească mereu, aducîndu-vă sănătate, pace, înțelegere și prosperitate.

21
dec
2020

Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale informează despre autorizarea la data de 18.12.2020 a importului preparatului medicamentos Clexane – preparat din grupul heparinelor, inclus în Pro

11
dec
2020

Guvernul Republicii Moldova și-a exprimat înalta apreciere pentru colectivul Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale cu ocazia aniversării a 15 ani de la crearea instituției.

Development and support SEMSEO

(c) 2015. Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale