Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale are un nou director general adjunct


 

Pe data de 13 august 2021, Directorul general adjunct al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM), Lina Gudima a fost prezentat colectivului de angajați ai instituției de către Ministrul Sănătății al Republicii Modova Ala Nemerenco, în timpul unei vizite la sediul entității.

În mesajul de prezentare, Ministrul Sănătății Ala Nemerenco s-a axat pe importanța și responsabilitatea ce îi revine noului Director general adjunct al AMDM, Lina Gudima. „AMDM fiind o instituție strategică în domeniul reglementării medicamentului și dispozitivelor medicale, în perioada pandemică are o importanță deosebită în a gestiona și a facilita accesul populației la medicamente și dispozitive medicale sigure și eficiente”.

Totodată, Ministrul Sănătății a felicitat noul Director general adjunct al AMDM cu ocazia numirii în funcția de conducere cu mențiunea că: „Suntetți o persoană responsabilă cu o carieră impunătoare în domeniul medical și suntem siguri că Doamna Lina Gudima este specialistul calificat care va asigura la cel mai înalt nivel dezvoltarea de mai departe a instituției și vor fi continuate politicile statului în domeniul medicamentului și dispozitivelor medcale”.

La rândul ei, Directorul general adjunct al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Lina Gudima a mulțumit Ministrului Sănătății, Ala Nemerenco pentru încrederea acordată, odată cu numirea în funcție, și a spus că: „Instituția are un colectiv consolidat care va promova continuu activitățile prioritare în calitate de regulator al domeniului medicamentului și dispozitivelor medicale”.