Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale sărbătorește 18 ani de activitate!


La data de 1 Decembrie 2023 Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM) marchează cu mândrie cea de-a 18-a aniversare a activității sale remarcabile în asigurarea calității și siguranței produselor medicale.  

De-a lungul acestor 18 ani, AMDM a fost angajată în asigurarea accesului la medicamente și dispozitive medicale sigure și eficace, contribuind la îmbunătățirea sănătății și calității vieții pacienților. De la fondarea sa, Agenția a evoluat continuu, adaptându-se schimbărilor din domeniul medical și răspunzând cu profesionalism la provocările complexe ale industriei.

Cu această ocazie, Directorul General al Agenției, Dragoș GUȚU, transmite un sincer "La mulți ani!" echipei noastre dedicate și profesioniste.

Directorul a menționat: "În acești 18 ani, AMDM a avut privilegiul de a aduce contribuții semnificative la sănătatea publică, asigurându-ne că medicamentele și dispozitivele medicale ajung la pacienți cu încredere. Suntem mândri de echipa noastră, a cărei devotament și pasiune au fost cheia succesului nostru."

De asemenea, Directorul General Adjunct, Lina GUDIMA, a declarat: "Sunt onorată să lucrez alături de o echipă atât de dedicată și să văd rezultatele notabile pe care le-am atins împreună."

Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale mulțumește partenerilor, instituțiilor de sănătate și tuturor celor implicați pentru sprijinul lor continuu în realizarea misiunii noastre esențiale pentru sănătatea publică. Ne angajăm să continuăm să fim un pilon de încredere și calitate în domeniul medical.