Anunțăm lansarea Caravanei proiectului „Farmacie în satul tău”


24 Mai 2024 – Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale anunță cu mândrie lansarea Caravanei proiectului „Farmacie în satul tău”. Această inițiativă își propune să monitorizeze evoluția proiectului și să împărtășească povestea deschiderii fiecărei farmacii.

Scopurile Caravanei „Farmacie în satul tău”:

  • Supravegherea funcționării farmaciilor deschise în cadrul proiectului pentru a asigura respectarea standardelor de calitate și siguranță.
  • Documentarea poveștilor de succes prin prezentarea procesului de deschidere a fiecărei farmacii.
  • Înregistrarea impresiilor și opiniilor locuitorilor din satele unde au fost deschise farmacii, pentru a înțelege impactul direct asupra comunității și a îmbunătăți serviciile oferite.
  • Informarea publicului larg despre avantajele aduse de proiectul „Farmacie în satul tău”, inclusiv accesul facil la medicamente esențiale și servicii farmaceutice de calitate.
  • Evaluarea necesităților suplimentare ale comunităților rurale în ceea ce privește serviciile farmaceutice și implementarea de soluții adecvate pentru a răspunde acestor cerințe.

Prin această caravană, ne propunem să supraveghem nu doar activitatea farmaciilor deschise, ci și să captăm și să împărtășim poveștile de succes care se scriu în fiecare comunitate rurală. Impresiile și feedback-ul cetățenilor sunt esențiale pentru noi, ne ajută să înțelegem mai bine impactul proiectului și să identificăm modalități de îmbunătățire continuă a serviciilor farmaceutice.