Șefa Serviciului juridic al AMDM, Aliona Talpalaru, decernată cu diploma Guvernului, de Ziua funcționarului public


Cu prilejul Zilei funcționarului public, sărbătorită anual la data de 23 iunie, șefa Serviciului juridic al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM), Aliona Talpalaru, a fost decernată cu diplomă, semnată de prim-ministra Republicii Moldova, pentru efortul și participarea activă în implementarea politicilor de stat. Aceasta i-a fost înmânată de către directorul general al instituției, Dragoș Guțu.

„Neașteptat și mândră de apreciere. Mulțumesc frumos! Sper să avem reușite în continuare. Efortul și munca depusă astăzi să fie ulterior apreciată și în viitor. Mă bucur că-mi fac părinții mândri!”, a menționat Aliona Talpalaru.

Este de precizat că Aliona Talpalaru activează în calitate de juristă în cadrul Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din 2020, având statut de funcționar public, implicându-se activ în majoritatea proceselor de lucru ale instituției, în special cele ce țin de modificările actelor legislative. Pe parcursul acestor ani, a dat dovadă de consecvență, deschidere, corectitudine, remarcându-se prin rezultate excelente.

Pe această cale, AMDM felicită toți funcționarii publici cu ocazia zilei profesionale. Vă dorim ca eforturile dumneavoastră, care contribuie semnificativ la fortificarea sectorului public, să dea cât mai multe roade și să aveți doar satisfacție din activitatea zilnică.