În Atenția Agenților Economici


Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale dorește să reamintească agenților economici despre oportunitatea oferită prin Hotărârea Guvernului nr. 1036/2023 publicată în Monitorul Oficial la data de 11 ianuarie 2024.

În conformitate cu această hotărâre, antreprenorii pot beneficia de licențe gratuite și subvenții lunare pentru activitatea farmaceutică în zonele rurale (lista poate fi accesată aici).

Reamintim Agenților Economici: termenul limită pentru a depune cereri este până pe data de 5 februarie 2024 (la ghișeul unic AMDM).

Această inițiativă are scopul de a îmbunătăți accesul la medicamente esențiale în comunitățile rurale și de a sprijini activitatea farmaciilor în aceste regiuni.

Detalii complete, inclusiv procedura de depunere a cererilor și criteriile de eligibilitate, sunt disponibile în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale rămâne la dispoziție pentru orice clarificări suplimentare în legătură cu această inițiativă importantă pentru sectorul farmaceutic din zonele rurale.