O nouă farmacie din cadrul proiectului "Farmacie în satul tău" și-a deschis ușile!


Anunțăm deschiderea celei de-a doua farmacii în cadrul proiectului guvernamental "Farmacie în satul tău!" în satul Căzănești, raionul Telenești de către agentul economic Largus-Fer SRL.

La inaugurarea farmaciei, a fost prezent Directorul General al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Dragoș Guțu, împreună cu consultantul principal din Direcția politici în domeniul medicamentului și dispozitivelor medicale din cadrul Ministerului Sănătății - Mariana Jitaru.

Primarul satului Căzănești, Coșcodan Gheorghe, a exprimat recunoștința sa față de Guvern pentru această inițiativă esențială pentru mediul rural și a mulțimit echipei  Farmaciei Familiei pentru realizarea acestui proiect, totodată a subliniat necesitatea unei farmacii în satul Căzănești și a apreciat eforturile depuse pentru realizarea acestui obiectiv.

Localnicii prezenți la deschidere au transmis mesaje de mulțumire și bucurie, exprimându-și satisfacția că acum au o farmacie în satul lor, noua farmacie le va facilita accesul la medicamente și servicii farmaceutice fără a fi nevoiți să se deplaseze în oraș.

Această inițiativă reprezintă un angajament continuu al Guvernului pentru sănătatea și bunăstarea comunităților rurale.