Satul Rîșcova – beneficiarul nr.3 din cadrul proiectului "Farmacie în satul tău"!


Astăzi, a avut loc deschiderea celei de-a treia farmacii din cadrul proiectului "Farmacie în satul tău!" în satul Rîșcova, raionul Criuleni.

Această deschidere este rezultatul eforturilor agentului economic SanFarmPrim SRL și marchează un moment important în asigurarea accesului la servicii farmaceutice de calitate pentru localnici.

Satul Rîșcova, cu peste 1000 de locuitori, a așteptat de mult timp deschiderea unei farmacii în apropiere, iar inaugurarea acestei farmacii vine să răspundă acestei necesități. Oamenii din sat nu vor mai fi nevoiți să meargă în oraș pentru a-și procura medicamentele, ci vor avea acces la ele chiar în localitatea lor. De asemenea, farmacia va deservi rețeta electronică și va oferi medicamente compensate, facilitând astfel tratamentul pentru locuitorii săi.

Primarul satului a salutat această inițiativă și a menționat că deschiderea farmaciei este o adevărată binecuvântare pentru sat, a subliniat importanța acestei farmacii pentru comunitate și a exprimat recunoștința sa față de eforturile depuse pentru realizarea acestui proiect vital.

Ne angajăm să continuăm să dezvoltăm și să extindem proiectul "Farmacie în satul tău!" pentru a îmbunătăți sănătatea comunităților rurale din întreaga țară.